19 Şubat 2015 Perşembe

Dili ve karakterini seç sen yaz o konuşşun...

45 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Merhaba Nurcan Hanım size birsey soracam çocuğunuz ibrahimcan çok üzülüyor ona istediği şeyi alın bence bakın ibrahimcan çok tatlı bir çocuktur onu üzmeyin onun size canım annem demesi size sarılması hoşunuza gitmezmi şimdi belki alacaksınız diye içimden bir söz geliyor

      Sil
  2. o böcegin amına gorum

    YanıtlaSil
  3. o böcegin amına gorum

    YanıtlaSil
  4. Heno'nun şorikli ağzıyla malık tavırlarıyla avık kokusuyla bir numaralı karizmaaaaa...

    YanıtlaSil
  5. Adından da anlaşılacağı üzere koca bir pabuca benzeyen gagası ile bu kuşa doğu Afrika bölgesinde rastlanıyor. Sudan ve Zambia arasında görülen büyük bir kuş olan Pabuç Gagalının boyu 110 cm ile 152 cm arasınad değişiyor.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. HENOOOOO
    MALIKKKK
    AVIKKKKK
    ŞORİKKKK

    YanıtlaSil
  8. Telefon you tube izlerken kapanıyor

    YanıtlaSil
  9. Bir derenin kenarında kocaman bir meşe ağacı varmış. Az ilerideki derenin sığ sularında ise, kendi hâlinde bir saz bitkisi yaşarmış. Bir gün meşe ile saz oradan buradan konuşuyorlarmış. Laf dönmüş dolanmış, büyüklük küçüklüğe gelmiş. Meşe ağacı gururla:
    “Ah komşum!” demiş. Size gerçekten de acıyorum. Senin yerinde olmayı hiç istemezdim. Baksana! Üzerine bir sinek konsa yerlere yapışacaksın. Bir yel çıksa başın sulara batacak. Ama ben öyle miyim? Bir dağ gibi heybetliyim. Başım neredeyse göklere erişecek. Dallarımda binlerce kuş yuva yapsa bana mısın demem. Kasırga, rüzgâr, fırtına vız gelir, tırıs gider. Yanlış anlama ama sen en güçsüz bitkilerden biri olmalısın. Ancak üzülme! İstersen seni de muhteşem dallarımın arasında koruyabilirim. Bir şeye ihtiyacın olduğunda çekinme, söyle.
    Saz bitkisi, meşenin bu sözlerine çok bozulmuş. Ancak belli etmemiş. Kısık bir sesle: Teşekkür ederim, çok iyisiniz, demiş.
    Bir süre sonra şiddetli bir fırtına kopmuş. Fırtına ama ne fırtına! Meşe ağacı hayatında böyle bir fırtına görmemiş. Bütün kuvvetiyle fırtınanın karşısında dikilmiş. Saz bitkisi ise boynunu eğmiş. Fırtına şiddetlendikçe boynunu daha da eğmiş. Zaman ilerledikçe meşenin takati kalmamış. Sonunda gövdesi “çat” diye kırılmış.
    Epeyce sonra fırtına dinmiş. Saz, durduğu yerden başını kaldırıp komşusu meşeye bakmış ama ne görsün! Boyu posuyla çok övünen komşusu, içler acısı bir hâlde yerde yatıyormuş.

    YanıtlaSil
  10. hasan basri yıldır beni deli etme

    YanıtlaSil
  11. bu sesı nasıl ındırecegız

    YanıtlaSil
  12. kardeş site yönlendirmiyor burada botların içinde kaldık amk

    YanıtlaSil
  13. Yaratıklarrrrrrrrrrrrrrrk Cara

    YanıtlaSil
  14. indirmek istiyiyorum indirebiliyormuyuz

    YanıtlaSil
  15. işte geliyor özel harekat

    YanıtlaSil
  16. torigadi cinderi tubileli melim tayem beyiladi canbaro moldi kanna linaguna gani taktale ledeyidevledi digulido lolodi aktima lattim gidik taragele dakto gitdiri gennela bali taktalo baliyedi banayedi bananada monoyedi ganagene ganagano hiğ taktale banayedi panayede panamano monagalene banamedi di tariki

    YanıtlaSil
  17. Başrollerinde murat yıldırım ve esra bilgiçin yer aldığı ramo dizisi cuma akşamı ekrana gelmeyecek peki ama neden işte sıcak gelişmenin ayrıntıları

    YanıtlaSil
  18. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil